Aksaray Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI SEÇİMİNİN GALİBİ EMİN KOÇAK

ZİRAAT ODASI SEÇİMİNİN GALİBİ EMİN KOÇAK

Ziraat Odası Başkanlığı seçimi öncesinde 07.12.2014 tarihinde,merkeze bağlı 48 mahalle,83 köy ve 9 kasaba’da gerçekleştirilen delege seçiminde,delegelerin yüzde 90’a yakını Emin KOÇAK’ın yönetiminden seçilmişti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından divan seçimi yapıldı.Divan seçiminde oy çokluğu ile Başkan Emin KOÇAK’ın önerdiği divan seçildi.Yapılan divan toplantısının ardından seçim’e geçildi.

157 delege’nin oy kullandığı seçimde Başkan Emin KOÇAK 97 oy alarak yeniden Ziraat Odası Başkanlığı’na seçildi.Kadir Eser’e sandıktan 57 oy çıkarken,3 oy’da geçersiz sayıldı.