Aksaray Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Aksaray Ziraat Odası > Haberler > KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman SOYLU ilimiz tarım arazilerinde incelemerde bulundu.

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman SOYLU ilimiz tarım arazilerinde incelemerde bulundu.

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ
Tarla Bitkileri Öğretim Üyesi
Prof. Dr. Süleyman SOYLU
ilimiz tarım arazilerinde incelemerde bulundu.
Aksaray Ziraat Odası Başkanımız Emin Koçak'ın daveti ile üreticilerimizden gelen talepler doğrultusunda ekili arazilerimizde üreticilerimize sorun yaratan hastalık ve zararlılarla mücadele yöntemleri, gübreleme, sulama, ekim vb.gibi bakım yöntemleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Süleyman SOYLU ile birlikte tarım arazilerinde incelemerde bulunduk. Hocamızdan aldığımız bilgiler ışığında üreticilerimize sorun yaratan hastalık ve zararlılarla mücadele konusunda araştırma kuruluşları ve ilgili kurumlarımıza müracaatlarımızı gerçekleştireceğiz. Hocamıza verdiği kıymetli bilgiler için teşekkür ediyor üreticilerimize kolaylıklar diliyorum.
Emin Koçak
Aksaray Ziraat Odası
Yönetim Kurulu Başkanı