Aksaray Ziraat Odası > Haberler > 28. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI

28. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI

Aksaray Ziraat Odamızın 28. Olağan Genel Kurulu 1 Şubat 2023 tarihinde odamız toplantı salonunda gerçekleşti. Başta üreticilerimiz olmak üzere, delegelerimize, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza ve personellerimize çok teşekkür ediyorum. Tek liste ile girmiş olduğumuz seçim ile omzumuzda ki ağır sorumluluğun farkındayım. İnşallah Rabbim 4. dönemde de meclisimizle, yönetimimizle hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Odamızın seçimleri tüm çiftçilerimize ve Aksaray Tarımına hayırlar getirsin. Tüm üreticilerimize, delegelerimize, muhtarlarımıza, başkanlarımıza, basınımıza, Valiliğimiz başta olmak üzere Belediye, Adliye, Emniyet, Tarım teşkilatı ve tüm kamu kurumlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Emin Koçak