Aksaray Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Aksaray Ziraat Odası > Haberler > ÜRETİCİYİ BİLGİLENDİRİYORUZ.

ÜRETİCİYİ BİLGİLENDİRİYORUZ.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Hükümetimizin çiftçilere sağladığı hibe desteklerden dolayı, Kırsal Kalkınma, Konya Ovası Projesi ve Tarım Bakanlığı konusunda çiftçimizi, üreticimizi bilgilendirmek için köy ve kasabalarımızı bilgilendirme ziyaretlerimizi devam ediyor. Bu ziyaretler devam edecek” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, son günlerde yaptığı köy ve kasaba ziyaretlerinde, Bor ilçesinde yapılan Pankobirlik seçimlerinde Aksaray’da 4 Bin kişiyi götürdük. Bu insanlar Aksaray için Bor ilçesinde gidip Pankobirlik seçimlerinde oy kullandılar. Onlara çok teşekkür ediyorum.

İki dönemdir Ziraat Odası başkanlığı yapıyorum diyen Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ben göreve geldiğim günden beri, Tarımla uğraşan vatandaşlarımızla iç içe yaşamış, onların dertleri ile hemhal oluş, çözümleri içinde elimden gelen her türlü gayreti göstermiş bir kardeşinizim. Amacım Aksaray’da tarımın gelişip Türkiye’ye örnek olacak olacak bir seviyeye yükselmesidir” dedi.

Halkımızın her dönemde yanında olduklarını söyleyen Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Amacım her zaman üreticinin, çiftçinin sorunların dinlediğini söyleyerek, halkımızı dinliyoruz. Onların sorunlarının çözüm konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Aksaray’da üreticinin çiftçinin daha çok kazanmasıdır. Aksaray’da ne yapıyorsak bilin ki halkımızın, çiftçimizin kazanması yönünde olacaktır” dedi.