Aksaray Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Aksaray Ziraat Odası > Haberler > GAZETECİLER CEMİYETİN'DEN BAŞKAN KOÇAK'A ZİYARET

GAZETECİLER CEMİYETİN'DEN BAŞKAN KOÇAK'A ZİYARET

68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen ve Türkiye Gazeteciler Derneği Aksaray Temsilcisi Naci Karaköy Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.


       Başkan Emin Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Cemiyet Başkanı Ali Südemen ziraat odasının çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziraat Odası Başkanlığı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Südemen, nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da ziraat odasının çalışmalarının son derece önemli olduğunu kaydetti. Ziraat odasının eskiden çok fazla bilinmeyen ve anılmayan bir kurum olduğunu hatırlatan Başkan Südemen, Aksaray’da bir ilke imza atarak Tarım ve Hayvancılık Fuarını Aksaray’a kazandırdığı ve önemli projelere imza attığı için Başkan Emin Koçak’a teşekkür etti.


          Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise ziraat odası olarak her zaman çiftçilerin, üreticilerin yanında olduğunu belirterek, çiftçiler için her türlü çalışmayı çekinmeden yapacaklarını söyledi. Ziraat odası olarak Aksaray’a önemli projeler kattıklarını belirten Başkan Koçak, çalışmaların hızla devam edeceğini kaydetti. Ziyaretinden dolayı Başkan Südemen’e teşekkür eden Başkan Koçak, Aksaray’da medya sektörünün de çok canlı olduğunu, kaliteli ve tarafsız yayın yapıldığını belirterek tüm medya mensuplarına teşekkür etti.