Aksaray Ziraat Odası > Haberler > BAYIRALTI ÇİFTÇİSİNİN TEK UMUDU KAPALI SİSTEM SULAMA.

BAYIRALTI ÇİFTÇİSİNİN TEK UMUDU KAPALI SİSTEM SULAMA.

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak İstişarelerde bulunmak üzere Bayıraltı köy muhtarları ve çiftçileri ile biraraya geldi. Toplantıda bölgenin tarım ve hayvancılığı ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri gündeme geldi. Bölge çiftçisi heyecanla kapalı sistemin bir an önce bitmesini beklerken, kapalı sistem sulama projesi ile ilgili bütün ümitlerinin ve geçim kaynaklarının buna bağlı olduğu görüşünde birleştiler. Yetkililerden projede hata yapmamak üzere geri dönüşü mümkün olmayan yanlış iş ve işlemlerde bulunmamaları ve zamanında projeyi bitirme konusunda uyarıda bulundular. Proje gerçekleşirken yapılacak ve su verilmesini engelleyebilecek hatalardan titizlikle kaçınmalarını beyan ettiler.