Aksaray Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN KOÇAK'TAN AKSARAY TARIM FUARINA DEĞER KATANLARA TEŞEKKÜR.

BAŞKAN KOÇAK'TAN AKSARAY TARIM FUARINA DEĞER KATANLARA TEŞEKKÜR.

5. Uluslararası Aksaray Tarım Fuarı sorunsuz bir şekilde kapılarını açtı. Fuarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Aykut Pekmez olmak üzere, Konya Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Babaoğlu'na, GTHB Müsteşar Yrd. Hasan Özlü'ye, TZOB Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerine, Akparti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve açılışımıza katılan diğer siyasi partilerimizin kıymetli il başkanlarına, Belediye Başkan Vekilimize, Kıymetli Yargı mensuplarımıza, Emniyet Müdürümüze ve Teşkilatına, Kurum müdürlerimize, STK başkanlarımıza, Kahraman Kazanlı üreticilerimize ve de en önemlisi eli nasırlı tüm çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunarız.
EMİN KOÇAK
AKSARAY ZİRAAT ODASI