Aksaray Ziraat Odası > Haberler > ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VE SÜTAŞ TAN BAŞKAN KOÇAK'A ZİYARET

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ VE SÜTAŞ TAN BAŞKAN KOÇAK'A ZİYARET

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Koçak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Koçak, Aksaray’ın nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını hatırlatarak, tarım ve hayvancılık alanında parlayan bir yıldız olduğunu söyledi. Ziraat Odası olarak tarım ve hayvancılık alanında gelişme kapsamındaki çalışmaların bizzat içinde olduklarını belirten Başkan Koçak, SÜTAŞ’ın da Aksaray’a ciddi değer kattığını söyledi.

SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel ise Ziraat Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, odanın çiftçinin her daim yanında olduğunu ve üretici için ziraat odasının vazgeçilmez bir makam olduğunu kaydetti.