Aksaray Ziraat Odası > Haberler > Aksaray Valisi Odamızı Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Odamızı Ziyaret Etti

Aksaray Ziraat Odasını 03.10.2016 Tarihinde Aksaray Valisi Aykut PEKMEZ, Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN,Jandarma Kıdemli Albay Gazi DEMİR ziyarette bulundu.

Aksaray Ziraat Odasını 03.10.2016 Tarihinde  Aksaray Valisi Aykut PEKMEZ, Aksaray İl Emniyet Müdürü Mehmet ASLAN,Jandarma Kıdemli Albay Gazi DEMİR ziyarette bulundu.

Aksaray Valisi Aykut Pekmez,Ziraat Odası ve Toprak Analiz laboratuvarını ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında başkan Emin KOÇAK'tan bilgi aldı.Vali Pekmez Başkan Emin Koçak'a yaptığı hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

2017 yılı ÇKS Kayıtlarının Aksaray Ziraat Odası ve Aksaray Tarım İl Müdürlüğü İle ortak  olarak yürüttüğü çalışma ile odamız bünyesinde yapılmaktadır. Aksaray'lı çiftçilerimizin ÇKS işlemlerinin geçen yılda olduğu gibi bu yılda  Aksaray Ziraat Odasında yapıldığı için memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.