Aksaray Ziraat Odası > Haberler > TÜRKİYE DE BAŞKA ÖRNEĞİ YOK 4 YILDIR ÇKS TARLA KAĞIDI BAŞVURULARI AKSARAY ZİRAAT ODASINDA.

Bilindiği üzere 2019 yılı ÇKS Tarla Kağıdı başvuruları başladı.Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak yaptığı açıklama da "4 yıldır Tarım İl Müdürlüğümüzle, Aksaray Valimiz Sayın Aykut Pekmez'in müsaadeleri ile çiftçilerimizin evrak eksikliği, yol yorgunluğu, arzuhalci ihtiyacı gibi ihtiyaçlarına cevap vermek üzere ve kurumlar arasında gidip gelmelerini yok etmek üzere yaptığımız protokol çerçevesinde çiftçimizin ÇKS Tarla Kağıdı başvurularını, Aksaray Ziraat Odası Hizmet Binamızda almaya devam ediyoruz.Aksaraylı üreticimiz her zaman hizmetin en iyisine layıktır."dedi Başkan Koçak başvuruların yılbaşına kadar Aksaray Ziraat Odası Hizmet Binasında devam edeceğini söyleyerek son başvuru tarihinin 30 Haziran 2019 yılı olduğunu belirtti.