Aksaray Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN KOÇAK'TAN TARIM MAKİNELERİ ÜRETEN FİRMALARA DAVET.

BAŞKAN KOÇAK'TAN TARIM MAKİNELERİ ÜRETEN FİRMALARA DAVET.

Aksaray gerek coğrafi konumu gerekse de tarımsal gücü nedeni ile her geçen gün ivme kazanan bir şehir.Konya ise her konuda kendini ispatlamış bölgemizin en önemli tarım şehridir.Konya Tarımsal makine imalatı sanayisinde Türkiye'nin önemli merkezlerinden biridir.Tarımsal makine imalatı sanayisinde çalışan işçi sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.Ayrıca iki ilinde tarım şehri olması açısından burada yapılan makineler hakikaten üreticiler tarafından diğer bölgelere nazaran oldukça ucuza alınmaktadır.Hem istihdama katkısı hemde üreticimize maliyetler açısından katkısı olacağından Aksaray'da yatırım yapmak isteyen tüm tarımsal makine üreticilerini ilimize davet ediyoruz.