Aksaray Ziraat Odası > Haberler > AKSARAYIMIZIN TARIMSAL SULAMA SUYU SORUNU ÇÖZÜLENE KADAR BÜTÜN AKSARAYLI ÜRETİCİLERİMİZİN ELEKTRİK FATURA ÖDEMELERİ 6 YA DA 12 AYDA BİR OLMALIDIR.

Konu ile ilgili açıklamalar yapan Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak "Bilindiği üzere Aksaray'ın en önemli sorunu tarımsal SULAMA suyunun giderek azalması buna bağlı olarak elektrik bedellerinin yüksek rakamlara ulaşması. Bizim özellikle Medaş tan üreticilerimiz adına elektrik fatura tahsilâtlarını planlı bir şekilde 6 ya da 12 aylık dönemler hâlinde yapmasıdır." dedi.