Aksaray Ziraat Odası > 2. Aksaray Tarım Fuarı

2. Aksaray Tarım Fuarı

2. TARIM, HAYVANCILIK ve TEKNOLOJİLERİ FUARI, 12-13-14-15 Mart 2015 tarihleri arasında 10:00 – 17:00, saatleri arasında Çok Amaçlı Teşhir Alanı’nda ziyaret edilebilecektir.

2.AKSARAY TARIM FUARI

2014 yılında 1.’si düzenlenen Fuar 2015 Yılı’nda da yurtiçi ve yurt dışından birçok firmanın katılımı ile gerçekleştirilecektir. İç Anadolu’da Türk Tarım sektörünün en önemli ve en etkin buluşma noktası olmayı hedefleyen Fuar, 2015 yılında sektör temsilcilerini ve profesyonel ziyaretçileri Aksaray’da düzenlenecek olan tarım fuarı çatısı altında buluşturacaktır.

Aksaray Ziraat Odası, Aksaray Tarım Fuarı’nın gerçek sahibi siz değerli çiftçilerimizi ve tüm ilgilileri Türk Tarım sektörünün en önemli ve en verimli buluşmasına saygı ile davet eder…